Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (2024)

Geplaatst op 24 juni 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (1)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Johan Hanssen in de leeftijd van 82 jaar. Echtgenoot van van Mien Hanssen- van Dijck. Wonende Aan de Meule te Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Johan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 4 juni 2024 door Leo van de Boel

Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Harrie Janssen Janssen in de leeftijd van 68 jaar. Echtgenoot van Helma Janssen-Peeten. Wonende Kardinaal van Rossumstraat.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Helma, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. download hier de rouwkaart.

Geplaatst op 15 mei 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (3)Heden bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Mia Gommans- Broekmans in de leeftijd van 92 jaar. Weduwe van Leo Gommans Wonende Peelstraat te Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Mia, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 26 april 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (4)Bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Annie Verhaegh-Coenen in de leeftijd van 75 jaar. Monseigneur Lemmensstraat Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Annie, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 20 april 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (5)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Wiel Janssen in de leeftijd van 90 jaar. Echtgenoot van van Lien Janssen-Korsten. Wonende Kardinaal de Jongstraat.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Wiel, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Lees verder →

Geplaatst op 11 februari 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (6)Heden bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Gert van Ninhuys-Goeden in de leeftijd van 89 jaar. Weduwe van Wiel van Ninhuys. Wonende De Paast 1A3 te Meijel.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Gert, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Lees verder →

Geplaatst op 3 januari 2024 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (7)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Frans Sonnemans in de leeftijd van 78 jaar. Echtgenoot van Mariet Sonnemans-Sijben, Pastoor Esserstraat 17, 5986 AJ, Beringe. Bestuur en leden van KBO Beringe wensen Mariet, zijn familie, vrienden en bekenden van Frans, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 27 november 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (8)Heden bericht ontvangen dat is overleden Sjaak Leijsten echtgenoot van Door Smets in de leeftijd van 65 jaar. Kaumeshoek 9A, 5986 NA.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen familie, vrienden en bekenden van Sjaak, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 26 november 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (9)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Jan Engels in de leeftijd van 87 jaar. Paulus Potterstraat 24, 5986 AS Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Jan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 16 juli 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (10)Bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Riet Theunissen – van der Sterren in de leeftijd van 74 jaar. Weduwe van Ben Theunissen †. Loverhof 9, 5981 CT, Panningen.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Riet, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 5 juli 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (11)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Jan Theeuwen echtgenoot van Lien-Theeuwen-Janssen. in de leeftijd van 92 jaar. Bér Vullingsstraat 8 , 5986 CA Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Jan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 23 mei 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (12)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Piet Steeghs in de leeftijd van 87 jaar. Kaumeshoek 1, 5986 NA Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Piet, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 8 april 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (13)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Giel Joosten in de leeftijd van 73 jaar. Kievit 20, 5986 NG Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen Bertha, zijn familie, vrienden en bekenden van Giel, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 8 februari 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (14)Bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Thei van Rijswijk in de leeftijd van 90 jaar. Weduwnaar van Til van Rijswijck-Wijnands. Koelenweg 2, 5986 NV Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Thei, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (15)

Geplaatst op 29 januari 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (16)Bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Lies Hermans-Sonnemans in de leeftijd van 79 jaar. Echtgenote van Jan Hermans. Mgr. Lemmens straat 17 Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Lies, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Lees verder →

Geplaatst op 17 januari 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (17)Bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Toon Engels in de leeftijd van 89 jaar. Echtgenoot van Ida Engels-Steeghs. Aan de Meule 11, Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Toon, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (18) Lees verder →

Geplaatst op 9 januari 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (19)Bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Door Smedts-Naus weduwe van Wiel Smedts in de leeftijd van 86 jaar.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Door, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwbrief hier downloaden.

Geplaatst op 2 januari 2023 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (20)Bericht ontvangen dat ons lid Dhr. Grad Reinders op 101 jarige leeftijd is overleden. Download hier de rouwkaart

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen familie, kennissen en vrienden van Grad veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 20 december 2022 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (21)Heden het bericht ontvangen dat is overleden Mevr. Mia Peeters-Koninkxs , in de leeftijd van 86 jaar. Echtgenote van ons lid Wim Peeters. Wonende Meester Beumersstraat 5 in Beringe. (Kapelkesweg 1, 5768 AW Meijel)

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen Wim, haar familie, vrienden en bekenden van Mia heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 29 november 2022 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (22)Heden morgen is in de leeftijd van 83 jaar overleden Dhr Sjaak Sijben. Echtgenoot van Lien Sijben-Janssen, Aan de Meule 8.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen familie, kennissen en vrienden van Sjaak veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Geplaatst op 10 september 2022 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (23)Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Sjraar Zeelen in de leeftijd van 83 jaar. Echtgenoot van Mia Zeelen-Bos. Wonende Passage Kapel 22, 5981 WS Panningen, Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Sjraar, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (24)

Geplaatst op 26 juli 2022 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (25)Dinsdag 26 juli 2022 is Mevr. Truus Daniëls-Steeghs, weduwe van Lei Daniëls overleden, in de leeftijd van 92 jaar. Wonende Kapelkesweg 1 in Meijel. Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Truus, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwkaart downloaden.

Geplaatst op 16 juli 2022 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (26)Vrijdag 15 juli 2022 is Mevr. Jo Verhaegh-Kessels, weduwe van Bert Verhaegh overleden, in de leeftijd van 96 jaar. Wonende Aan de Meule 9 in Beringe en overleden in het Plattelandshoes in Panningen.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Jo, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 7 mei 2022 door Leo van de Boel

Heden bericht ontvangen dat op 4 mei is overleden Mevr. Lies Bos-Nies in de leeftijd van 87 jaar. Echtgenote van Lei Bos. Wonende Steenbakkersstraat 1B, 5981 WT Panningen, Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Lies, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwbrief.

Geplaatst op 3 april 2022 door Leo van de Boel

Heden bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Bert Verstappen in de leeftijd van 81 jaar. Echtgenoot van Riek Zeelen †. Wonende Hoevenstraat 7, 5986 ND Beringe,

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Bert, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geplaatst op 12 februari 2022 door Leo van de Boel

Heden is overleden na een noodlottig ongeval Mevr. Lies Steeghs-Theeuwen echtgenote van Ted Steeghs in de leeftijd van 82 jaar. Wonende Eelserstraat 17, 5986 AP Beringe,
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Lies heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwkaart.

Geplaatst op 4 december 2021 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (30)Bericht ontvangen dat is overleden Dhr. Sjraar van Horen weduwnaar van Koos Verlinden in de leeftijd van 92 jaar. Wonende Eelserstraat 4, 5986 AP Beringe,
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Sjraar, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwbrief downloaden.

Geplaatst op 2 december 2021 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (31)Hedenmorgen is overleden Mevr. Lies Swinkels-van Zon echtgenote van Jan Swinkels in de leeftijd van 86 jaar. Wonende Aan de Meule 5 5986 AX Beringe,
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Lies, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Rouwbrief downloaden.

Geplaatst op 24 november 2021 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (32)Op 70-jarige leeftijd is heden overleden Dhr. Jan de Beer, echtgenoot van Joke de Beer-Beurskens. Hoogstraat 32, 5986 AB Beringe.
Bestuur en leden van KBO Beringe wensen zijn familie, vrienden en bekenden van Jan, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Lees verder.
Lees verder →

Geplaatst op 4 oktober 2021 door Leo van de Boel

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (33)
Zondag 3 oktober 2021 is op 86-jarige leeftijd overleden Mevrouw Til van Rijswijck-Wijnands echtgenote van Thei van Rijswijck, Koelenweg 2, 5986 NV Beringe.

Bestuur en leden van KBO Beringe wensen haar familie, vrienden en bekenden van Til, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Lees verder →

Overleden – KBO "Kiehk éns Bej Ôs" Beringe (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 6415

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.