Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (2024)

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (1)

Dat hoeven wij u niet te vertellen Geleden Het is in korte tijd uitgegroeid tot de nieuwe online modewinkel. Je kunt er vrijwel alles vinden en uiteraard tegen ongelooflijk betaalbare prijzen. Het is heel goed mogelijk dat u dat al heeft gedaan gevallen daarom in een van uw verkopen of die u binnenkort overweegt te doen. In ieder geval is de kans groot dat u het ook graag wilt weten hoe contact op te nemen met de handtekening, om elk type vraag met betrekking tot een aankoop te kunnen stellen. Hebben we gelijk? Dan bent u hier aan het juiste adres om alle manieren te ontdekken waarop u met Temu kunt praten. Maak een notitie.

Wat is Temu, wat biedt het en welk bedrijf zit erachter?

Met een aanpak die sterk lijkt op die van AliExpress, is Temu nu al een van de referentiewinkels op de online markt. Het idee is, zoals we zeggen, vergelijkbaar met dat van de Aziatische reus, die allerlei soorten producten vaak tegen prijzen aanbiedt lachwekkend uit China – in feite is de aanpak erop gericht om consumenten in contact te brengen met verkopers en fabrikanten – en waar kortingsbonnen en aanbiedingen een constante factor zijn nodigt de consument uit om te kopen de hele tijd

Temu, opgericht in 2022 door het Pinduoduo-conglomeraat -ja, het is zeer recent-, biedt meer dan 100 verschillende productcategorieën, waaronder onder meer thuis (een van de meest populaire), elektronica, mode of beauty. Hun prijzen zijn zo concurrerend dankzij een efficiënte toeleveringsketen en een direct-to-consumer bedrijfsmodel.

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (2)

Temu is momenteel beschikbaar in een groot aantal landen, zoals Spanje, de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië of België.

Hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice

Mocht u hulp nodig hebben bij uw bestelling of heeft u vragen die u wilt overbrengen aan de mensen van Temu, dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Geen van hen overweegt echter, althans in Spanje, de telefoon.

Temu-helpcentrum

Op de website heb je het zogenaamde Help Center, waar je veel informatie kunt vinden en veel voorkomende problemen kunt oplossen door middel van veelgestelde vragen. (FAQ) over de volgende onderwerpen gerangschikt op categorieën:

  • Problemen met de bestelling
  • verzending en bezorging
  • Terugkeer en terugbetaling
  • Product en voorraad
  • Beheer mijn account
  • Betaling en promoties
  • Je veiligheid
  • Beleid en anderen
  • Vraag een artikel aan

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (3)

naar toegang tot deze helpsectie vanuit Temu volgt u het volgende gevolgd:

  1. Ga naar de Temu-website
  2. Ga naar het gedeelte 'Help', bovenaan de pagina, aan de rechterkant
  3. U vindt er een lijst van aanbevolen onderwerpen (kijk even) en daaronder links de kolom met de bovengenoemde categorieën
  4. Selecteer de categorie die gerelateerd is aan de query die u wilt maken
  5. Zoek tussen de vragen die verschijnen en lees het antwoord

Live chat

Indien de FAQ op de website niet voldoende is en uw vraag onopgelost blijft, raden wij u aan gebruik te maken van de livechat die door de website wordt aangeboden. Voor invoeren Hiertoe zijn de te volgen stappen heel eenvoudig:

  1. Ga naar de Temu-website
  2. Klik op “Help” in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Zoek en klik op "Chatten met Temu"
  4. Je zult wel moeten opname accepteren en het gebruik van chatcommunicatie (in overeenstemming met het privacybeleid van het bedrijf) door 'Ik ga akkoord' te schrijven
  5. U kunt nu beginnen met chatten en uw vraag stellen

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (4)

Email

Een andere manier waarop u contact met ons kunt opnemen is via e-mail. Dit is een adres dat ze niet direct beschikbaar stellen aan klanten, dus Het is niet onze favoriete manier van contact - eigenlijk omdat we niet weten hoe lang hun reacties duren en we de voorkeur geven aan een snellere methode.

Toch, als je het op deze manier wilt proberen, weet dan dat het adres dat is help [at] temu.com. Wij raden u aan de reden voor uw vraag in het onderwerp van de e-mail aan te geven, evenals uw naam en bestelnummer (als u die heeft) in de hoofdtekst van de e-mail.

Sociale netwerken

Zoals je je misschien kunt voorstellen, heeft Temu dat gedaan profielen op vrijwel alle sociale netwerken die u kent en waar het merendeel van uw publiek zich beweegt. Net als bij e-mail weten we niet hoe lang het duurt om te reageren of hoe ze op deze manier met bepaalde problemen omgaan, dus we blijven de voorkeur geven aan de FAQ of livechat om eventuele vragen op te lossen.

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (5)

Toch laten we u de links naar al hun rekeningen in RRSS zodat je ze hebt opgenomen:

  • Instagram: https://www.instagram.com/temu_spain/
  • TikTok: https://www.tiktok.com/@temu_spain_official
  • Facebook: https://www.facebook.com/ShopTemuSpain/
  • X: https://twitter.com/TemuSpain_
  • Pinterest: https://www.pinterest.com/shoptemu/
  • YouTube: https://www.youtube.com/@temu

Tips om contact op te nemen met Temu

Nadat we alle manieren hebben uitgelegd waarop u contact met ons kunt opnemen, geven we u enkele aanvullende tips waarmee u rekening moet houden als u dat doet:

  • Altijd bij de hand, indien van toepassing, jouw bestellingsnummer. Zij zullen u altijd vragen stellen over een aankoop die u al heeft gedaan.
  • Leg uw vraag duidelijk en bondig uit en geef alle informatie informatie die u relevant acht
  • Voordat u contact opneemt via de chat, moet u ervoor zorgen dat het antwoord dat u zoekt niet in de lijst staat Veelgestelde vragen- Het bespaart u tijd en zorgt er ook voor dat de live service sneller werkt voor andere mensen die het wel nodig hebben
  • Wees geduldig: als u via de chat praat, bent u de eerste bediend door een bot en alleen als zij ook niet weten hoe ze uw probleem moeten oplossen, wordt u doorverwezen naar een persoon in het team om met hen te praten

Hoe u contact kunt opnemen met Temu: klantenhulp, veelgestelde vragen, e-mail en meer manieren (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6354

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.